Opdrachtgevers

Als koerier van het noorden rijdt Jari’s Koeriersdiensten voor veel verschillende opdrachtgevers. Particulier of zakelijk, groot of klein, wij gaan op zoek naar de juiste oplossing zodat uw zending op correcte wijze geleverd wordt. Waar u stopt denken wij verder.

Ons werkgebied er erg groot. Niet alleen in Nederland, maar ook in heel Europa Wij zoeken de juiste koerier voor uw opdracht. Door ons uitgebreide netwerk kunnen wij u  meest gunstige prijs en de  beste service bieden. Neem gerust contact met ons op.

De koerier en vervoerder in Noord Nederland.

Koeriersklus?

Laat ons weten wat we voor u kunnen doen en we nemen snel conrtact met u op ? Vul onderstaande gegevens in en klik op “verstuur”


Laatste nieuws

  • Met Spoed Collega’s Gezocht

    Wegens uitbreiding van ons bedrijf zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s om ons team te komen versterken. WAT ZOEKEN WIJ:   Een Enthousiaste pakket bezorger   Iemand die weet van aanpakken   Geen 9 tot 5 mentaliteit   Zelfstandig kunnen werken   Een VOG ( bewijs van goed gedrag … … Lees verder.. >
  • Promotie

    Nieuw promotie materiaal is klaar om Jari’s koeriersdiensten verder te promoten op de drukke Transport markt. Wij zullen bedrijven benaderen om onze diensten aan te bieden cq. uit te breiden. Graag komen wij in contact met bedrijven die opzoek zijn naar transport op maat. info@jariskoeriersdiensten.nl 06 538 36 979 … Lees verder.. >