Jari's logistiek

Welkom!
Leuk dat u een kijkje komt nemen op onze website. Even voorstellen, wij zijn Jari’s logistiek een vervoer bedrijf uit het noorden. Wij zijn een gezellig familiebedrijf  gevestigd in Stadskanaal. Binnen Jari’s hebben wij 4 vrachtwagens bij de weg rijden, hiermee zorgen wij dat uw bestelling, pallet of andere zending met één van onze trucks op de juiste plek van bestemming wordt afgeleverd.

Als koerier van het noorden rijdt Jari’s voor veel verschillende opdrachtgevers. Dit wisselt van het rijden in de bieten campagne, aardappel campagne of zelf water vaten.
Of het nou groot of klein is wij gaan altijd op zoek naar de juiste oplossing zodat uw zending op correcte wijze geleverd wordt.

Waarom u zal kiezen voor Jari’s logistiek?

  • Waar u stopt denken, gaan wij verder;
  • Wij leveren Service en transport tegen een mooie prijs;
  • Wij bieden Snelle en persoonlijke afhandeling;
  • Wij leveren diensten in heel Europa.

Koeriersklus?

Laat ons weten wat we voor u kunnen doen en we nemen snel conrtact met u op ? Vul onderstaande gegevens in en klik op “verstuur”


Laatste nieuws

  • Met Spoed Collega’s Gezocht

    Wegens uitbreiding van ons bedrijf zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s om ons team te komen versterken. WAT ZOEKEN WIJ:   Een Enthousiaste pakket bezorger   Iemand die weet van aanpakken   Geen 9 tot 5 mentaliteit   Zelfstandig kunnen werken   Een VOG ( bewijs van goed gedrag … … Lees verder.. >
  • Promotie

    Nieuw promotie materiaal is klaar om Jari’s koeriersdiensten verder te promoten op de drukke Transport markt. Wij zullen bedrijven benaderen om onze diensten aan te bieden cq. uit te breiden. Graag komen wij in contact met bedrijven die opzoek zijn naar transport op maat. info@jariskoeriersdiensten.nl 06 538 36 979 … Lees verder.. >